• Met een hart voor mensen.
  • Bel mij op 06-53717282

Pastorale coaching

Je bent wat je denkt. 

Bij rouwverwerking denk je al gauw aan een verlies door overlijden. Maar van rouw kan ik sprake zijn als je iets in het leven verliest wat belangrijk is. Als je relatie stuk loopt. Als je je werk verliest. Ineens krijg je een heel ander perspectief, ziet je toekomst er anders uit. Er is sprake van verlies. Je moet verder in een veranderde situatie. De één schakelt daarin makkelijker dan de ander. 

Ik wil er voor je zijn

  • als het leven (even) tegenzit. Ik wil jouw praatpaal zijn, tegen wie je kunt praten. Jouw vertrouwenspersoon, bij wie je je frustraties kwijt kunt. Die je af en toe eens een spiegel voorhoudt.
  • als je teleurgesteld bent in andere mensen, of in de kerk, misschien wel teleurgesteld bent in God. Als je twijfelt aan het geloof of je geloof bent kwijtgeraakt.
  • als je met vragen rondloopt of keuzes moet maken. Niet met pasklare antwoorden, maar door samen op weg te gaan en samen te zoeken.

 

Ik wil naar je luisteren zonder vooroordelen, zonder makkelijk gegeven antwoorden, zonder je te willen bekeren.

 

Als je dat wilt, kunnen we samen zoeken naar antwoorden op je vragen. Ik ben geen psycholoog of psychiater die je een therapie of een medicijn kan geven waardoor de pijn weggaat. Ik wil gewoon je naaste zijn, met een luisterend oor en met respect voor de keuzes die je maakt. En als je dat wilt kan ik met je bidden. 

 

OMDAT JE ER TOE DOET!!