Uitvaartdiensten

Daar sta je dan als nabestaande. Je wilt graag een mooie afscheidsdienst voor je dierbare overledene. Maar hij of zij hoorde niet bij een kerk, dus waar haal je dan zo gauw een dominee vandaan?

Bel me, zo gauw je met de uitvaartondernemer het tijdstip van de uitvaart hebt vastgesteld. Dan maken we samen een afspraak om de uitvaardienst voor te bereiden. Vaak zijn die voorbereidingen ook al momenten waarin herinneringen worden opgehaald. Hier begint de dienst en het karakter van de dienst al vorm te krijgen. Samen met u wil ik het afscheid zodanig vorm geven, dat recht wordt gedaan aan het leven van de overledene, maar ook zo, dat u als nabestaande hierop troostend kunt terugzien. Belangrijk hierbij is, dat u zelf de regie in handen heeft. En dat u aan het einde kunt zeggen: "het was goed".

 

Omdat afscheid nemen al moeilijk genoeg is

 

Je hebt zojuist van de dokter te horen gekregen dat je leven naar het einde loopt. Er gaat van alles door je hoofd. Je hebt het gevoel dat er ineens dingen geregeld moeten worden. Je wilt nog je uitvaartdienst regelen, maar wie moet dat doen?

Bel me gerust, dan maken we samen een afspraak om kennis te maken met elkaar. Dan luister ik naar jou, naar wat voor jou belangrijk is. We zoeken naar Bijbelteksten als je dat wilt, we zoeken liederen uit.  En als je dat wilt, kunnen we ook samen terugkijken op je leven. Of samen een goed gesprek hebben.